Gość motocyklista_ #1 Napisano 22 Kwietnia 2021 Pozdrawiam członków klubu. Jestem 60 latkiem zaczynającym przygodę z zegarkami jako czymś więcej niż czasomierzami. Zaraziłem się od syna , który jest miłośnikiem automatycznych chronografów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7894 #2 Napisano 23 Kwietnia 2021 W dniu 22.04.2021 o 18:06, motocyklista_ napisał(-a): Pozdrawiam członków klubu. Jestem 60 latkiem zaczynającym przygodę z zegarkami jako czymś więcej niż czasomierzami. Zaraziłem się od syna , który jest miłośnikiem automatycznych chronografów. Witamy. A co tam ciekawego ma syn? Automatyczne chrono to dla mnie zawsze plus! 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość motocyklista_ #3 Napisano 24 Kwietnia 2021 oris williams, omega planet, memosail, epos, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach