Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
FranzMaurer

G-Shock Casio 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, stworzyłem drugi temat ponieważ zmieniłem trochę moje preferencje dotyczące nowego zegarka (jeżeli zrobiłem źle proszę mnie poinformować) więc tak poszukuje Casio G-Shock tym razem do 500zl w pozytywie lub negatywie. Aktualnie mam takie zegarki na oku:

Jestem otwarty na nowe propozycje.

1. https://kaktus24.pl/product-pol-13191-Zegarek-meski-Casio-G-SHOCK-GW-M5610-1E.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral

2. https://zegarownia.pl/zegarek-meski-g-shock-g-squad-bluetooth-sync-step-tracker-gbd-800-1ber?gclid=CjwKCAiA4veMBhAMEiwAU4XRr19UZpZ15-mifeApXyp25R4fnPb5D660yxLMfuXzh9ktjv3CeKmY1xoCAy0QAvD_BwE

Teraz tak patrzę i są dwie wersje
  Gw-M5610-1 i  Gw-M5610U-1 czym się różnią ? czytałem tylko, że z literka U jest to nowszy model. Juz wiem o zmianach, preferuje starszą wersję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Różnią się modułem i podświetleniem. Moduł na plus (timer z możliwością ustawienia co do sekundy, aktualna godzina widoczna w trybie stopera i timera), podświetlenie na minus MZ (EL vs LED) - zdecydowanie wolę klasyczne podświetlenie EL, jeśli mam wybór). A najlepiej żebyś się trzymał starego tematu, bo tam już Ci kilka osób odpowiedziało, więc po co powielać - i tak, pomimo założonego budżetu, pojawi się przynajmniej kilka propozycji przekraczających tenże - forumowej tradycji musi stać się za dość ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Różnią się modułem i podświetleniem. Moduł na plus (timer z możliwością ustawienia co do sekundy, aktualna godzina widoczna w trybie stopera i timera), podświetlenie na minus MZ (EL vs LED) - zdecydowanie wolę klasyczne podświetlenie EL, jeśli mam wybór). A najlepiej żebyś się trzymał starego tematu, bo tam już Ci kilka osób odpowiedziało, więc po co powielać - i tak, pomimo założonego budżetu, pojawi się przynajmniej kilka propozycji przekraczających tenże - forumowej tradycji musi stać się za dość 
O, dzięki za cenne informacje ! :) Szczerze ? Wybiorę raczej starsza wersję i to przez to podświetlenie o, którym mówiłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi