Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Graveer

Zegarek Audi (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiaj, jak co tydzień, wybrałem się na lokalny "pchli targ". Znalazłem ładny, mało używany zegarek. Kwarc, miał ładny pasek i zakręcany dekiel z logiem Audi. Kupiłem go za całe pięć złotych polskich.

Pytanie moje brzmi, co to za zegarek? Rzeczywiście Audi? Aha, i dlaczego tarcza zegarka (jak widać na zdjęciach, jest to kompas, czy tam róża wiatrów) obraca się razem ze wskazówkami, dokładnie dwa razy wolniej od wskazówki godzinowej, jakiś defekt, czy taki "bajer"?

Nawet jak zegarek okaże się szmelcem, to ma ładny pasek :lol:

dsc04135np2.jpg

post-12170-0-60746800-1330787588.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z czystej ciekawości gdzie w Kostrzynie znajduje się "pchli targ"?

Chyba nie mówisz o przygranicznym bazarze gdzie same "repliki" :?:

"Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli rynek miejski. Koło wieży ciśnień. Tam codziennie rozkładają się ludzie handlujący wszelakimi "szrotami", używanymi towarami zza zachodniej granicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie pomyślałem o tym starym ryneczku-faktycznie kiedyś tam różne cuda można było nabyć :D

"Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.