Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Raff007

Co sądzicie o eEdox les bemonts 95005?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Zdaje się, że stanę się (stałem) posiadaczem ww. zegarka. Okrągła rocznica, okrągły zegarek...😉 Wydaje się drogi, ale obawiam się, że nie moja bajka. Z tego co wyczytałem to limitowana wersja, warto go zostawić? Czy też sprzedać i kupić coś innego? Jeszcze do mnie nie doszedł ale już wiem, co to będzie. A jak sprzedać to gdzie byście polecali? Na forum nie mogę, za rzadko bywam na forum. Dziękuję z góry za rady i opinie 🙂

Pozdrawiam serdecznie,

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Rikimaru75 napisał(-a):

Jak się nie spodoba to zawsze można odesłać do sklepu 

Pomyślę, choć niezręczna sytuacja. Nie mam pewności, kiedy kupiony, teraz czy miesiąc temu... Nie jedzie do mnie że sklepu tylko z kimś, jest już kupiony🙂

A ogólnie co sądzicie o zegarku?

Edytowane przez Raff007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak przyjedzie to goń jako nowy. Zapisz się do grup na face jest kilka. Tam największe prawdopodobieństwo sprzedaży. A jak tanio kupiony i nie stracisz to lombard i po sprawie i wyjść na zero. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, eddi87 napisał(-a):

Jak przyjedzie to goń jako nowy. Zapisz się do grup na face jest kilka. Tam największe prawdopodobieństwo sprzedaży. A jak tanio kupiony i nie stracisz to lombard i po sprawie i wyjść na zero. 

No jest nowy. Nie założony. Ceny różne widzę w sieci, od sasa do lada😉 Skeletony nie są w moim typie, ale może mi podpasuje? Z opisu wygląda, że kawał zegara. Te wyjsciowe ceny coś duże jak na Edoxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Raff007 napisał(-a):

No jest nowy. Nie założony. Ceny różne widzę w sieci, od sasa do lada😉 Skeletony nie są w moim typie, ale może mi podpasuje? Z opisu wygląda, że kawał zegara. Te wyjsciowe ceny coś duże jak na Edoxa.

Nic na siłę, jak nie są w Twoim typie to odpuść, nie przekonasz się. Lepiej gonić nowy z foliam o ile są niż używany. A nie daj boże założysz i przywalisz o fytrynę przypadkiem. 

Edytowane przez eddi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to był ten model, ale nie z tego sklepu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GooseKat

Sprawdź sobie ten sklep: Edox Les Bemonts (kraff.pl)
Tego modelu tam nie widzę, ale mają inne referencje, które są  podobne, więc będziesz w stanie ocenić Ci jednak zegarek CI podejdzie czy nie. 
Ja przed kupnem tam swojego zegarka bez problemu umówiłem się telefonicznie na sprawdzenie zegarka na łapie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, GooseKat napisał(-a):

Sprawdź sobie ten sklep: Edox Les Bemonts (kraff.pl)
Tego modelu tam nie widzę, ale mają inne referencje, które są  podobne, więc będziesz w stanie ocenić Ci jednak zegarek CI podejdzie czy nie. 
Ja przed kupnem tam swojego zegarka bez problemu umówiłem się telefonicznie na sprawdzenie zegarka na łapie. 

Sprawdzę, thx🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi