Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
TheDarkDefender

Pudełko na 6 zegarków

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

czy możecie polecić mi pudełka na 6 zegarków w cenie 150-250 zł? Będzie to prezent i nie znam jeszcze dokładnego budżetu a muszę zamówić do środy max.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, TheDarkDefender napisał(-a):

Cześć,

czy możecie polecić mi pudełka na 6 zegarków w cenie 150-250 zł? Będzie to prezent i nie znam jeszcze dokładnego budżetu a muszę zamówić do środy max.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Z aktualnie dostępnych polecić  mogę takie: https://allegro.pl/oferta/drewniane-pudelko-na-zegarek-zegarki-luksusowe-11610129784 . Mam wersję na 3 zegarki i wygląda na prawdziwe drzewo a nie okleinę (ale nie ciąłem ;) ). 

Szkoda, że skończyła się ta oferta, mam dokładnie takie i wygląda bardzo solidnie: https://allegro.pl/oferta/6-miejscowe-brazowe-drewniane-pudelko-na-zegarek-11440827010?snapshot=MjAyMS0xMi0wOVQxMTowOTowMi4yMzlaO2J1eWVyO2ZmMTc1ZjhmNmQ5NTRhZjg1ODdmZGVhMTU5MTJlODI4NmZhMTQxNGUxY2JkNDk1YjNhZmU3OWQ2OWNmYTk0MjE%3D . Może uda Ci się znaleźć w innym miejscu (szukaj w Googlach po grafice). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, tylko z tego co widzę większość tych pudełek drewnianych z allegro to wysyłka z zagranicy i trwa dość długo. Ale coś w tym rodzaju będę szukał na internetach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, TheDarkDefender napisał(-a):

Dzięki, tylko z tego co widzę większość tych pudełek drewnianych z allegro to wysyłka z zagranicy i trwa dość długo. Ale coś w tym rodzaju będę szukał na internetach.

Do mnie to drugie pudełko szło kilka dni z Niemiec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi