N0N0 0 #1 Napisano 19 Marca 2022 Cześć, Nazywam się Filip i mam 20 lat. Pierwszy zegarek dostałem na 18 urodziny i od tamtej chwili towarzyszy mi on zawsze na ręce. Niestety wciąż jestem zielony jeśli chodzi o zegarmistrzostwo, jednak mam nadzieję, że dzięki forum moja wiedza będzie tylko rosła i przestanę wybierać zegarki na zasadzie "o ten jest bardzo ładny" 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 139549 #2 Napisano 19 Marca 2022 Godzinę temu, N0N0 napisał(-a): Cześć, Nazywam się Filip i mam 20 lat. Pierwszy zegarek dostałem na 18 urodziny i od tamtej chwili towarzyszy mi on zawsze na ręce. Niestety wciąż jestem zielony jeśli chodzi o zegarmistrzostwo, jednak mam nadzieję, że dzięki forum moja wiedza będzie tylko rosła i przestanę wybierać zegarki na zasadzie "o ten jest bardzo ładny" 😅 Witaj na Forum. Niezależnie od wielu istotnych cech zegarków, najważniejszą jest to by podobał się właścicielowi. Kupuj zawsze zegarek dla siebie a nie po to, by imponować innym. Nawet jak kupisz na początku coś słabego, to z biegiem czasu nauczysz się lepiej wybierać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach