Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
May

CASIO G-SHOCK GAW-100B-1AER

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Rozmyślam nad kupnem pierwszego zegarka CASIO G-SHOCK, ale chciałbym żeby to był naprawdę oryginalny egzemplarz. Poczytałem trochę w sieci jak rozpoznać podróbę i że nie musi mieć naklejonego hologramu, aby był wiarygodnym. Jednakże trapi mnie też myśl czy takowe hologramy (jeśli już ktoś z nimi sprzedaje) można podrobić.

Poniżej zamieszczam linki do dwóch zegarków, bardzo proszę o wskazanie czy któryś z nich mogę uznać za oryginalny, a co za tym idzie zakupić.

Jeśli ktoś zna sklep godny polecenia oprócz TimeTrend, w którym dany model jest na stanie również proszę o informację. 

https://www.crazytime.pl/product-pol-6534-Zegarek-meski-CASIO-G-SHOCK-GAW-100B-1AER.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=2b9eaa11-d108-889d-ce4c-807ae41fd81f

----------------------

https://allegro.pl/oferta/zegarek-casio-gaw-100b-1aer-g-shock-dedykacja-10086252331

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio nie nalepia żadnych hologramów w fabrykach - hologramy nalepia w Polsce Zibi autoryzowany ich sprzedawca - szukaj jak najtaniej w sklepach - jeśli miałbym płacić za niego 700zl to bym wolał kupić za 900zł a w promocjach bywa po 830zł GW-9400 - może i  trochę większy ale fajniejszy. Bez hologramów to po prostu z innych dystrybucji poza Polską ale czy to ma znaczenie - jedynie Zibi może się pluć o gwarancje że nie u nich kupowane bo oni serwisują- chodź europejska powinna działać wszędzie ale tu nie wiem jak jest.

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi