Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
PM1122

Stojący G. Becker - czy napewno ?

Rekomendowane odpowiedzi

671742ff7b254a1ebc3348dd70c3c45d.jpg.dae517134d13a15e37e4cccce3906fe5.jpgMam chęć na tego G. B - ale tylko kilka zdjęć z przodu pokazano ( prawie te same ujęcie ). Gdy poprosiłem o mechanizm, to powiedział, że OK. ale przesłał jeszcze trzy zdjęcia , tym razem gongu. Twierdzi, że ma parę zegarów i nie ma czasu na rozbieranie tego, tym bardziej, że już kilka osób dzwoniło. 

Więc, czy to Becker ? - wiem, że to mało i jeszcze słabo. 

97667fd63a224a1699cae2dcfea306a0.jpg

ed9534cbba3746d7ab434c2db16f8deb.jpg

100108885049.jpg

Edytowane przez PM1122

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tak, to na pewno ktoś coś kombinował z gongiem. Być może dostosowywał skrzynię do mechanizmu. 

Pozdrawiam Paweł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, bajmar napisał(-a):

Jeśli tak, to na pewno ktoś coś kombinował z gongiem. Być może dostosowywał skrzynię do mechanizmu. 

O właśnie ...... mało pokazał , ale widać tę , jakby dodatkową deskę pod mocowaniem gongu . No i chyba śruby przykręcone inaczej . Możliwe , że i mechanizm jest dziwnie montowany. Skrzynia niezła - dębowa , ale czy taki wzór był u G. Beckera ?

Ps.  noo i już po kłopocie , bo zdjęty ze strony . Pisał , że mam się zdecydować , bo są inni chętni . Albo sprzedany , albo zdjęty . Bo moją  odpowiedź , że zastanawiam się i chcę przyjechać dopiero w sobotę , dałem mu o 23-ciej . A przed chwilą ( około 9-tej ) już go nie było .

Edytowane przez PM1122

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi