Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
antigalacticos1980

Makara Sea Serpent Black Limited Edition

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Na bazarek trafia Makara Sea Serpent Black Limited Edition. Kupiony z miesiąc temu tu na bazarku, u mnie nie wszedł na nadgarstek,bo w sumie wychodzi,że jestem jednak jednozegarkowcem ... Zegar świetny, oryginalny, na stronie Makary dawno wyprzedany. Nie pamiętam limitacji, ale nie było ich zbyt wiele.

Technikalia dla zainteresowanych :

https://www.makarawatches.com/collections/sea-serpent/products/sea-serpent-black

W skrócie : 42 mm, powloka PVD, przezroczysty dekiel, podwójnie wypukły szafir, zakręcana koronką na godzinie 4, Miyota 82S0 (42 godz. rezerwy), 24 mm uszy, oryginalna klamerka, mięciutki przyjemna guma. Ogólnie fajny projekt.

Stan spokojnie 8,5/10, u mnie nienoszony jak mówiłem,nie wiem, czy poprzedni (pierwszy) właściciel go w ogóle nosił.

Pełen komplet producenta widoczny na zdjęciach.

Poproszę 1099 złotych z wliczoną wysyłką paczkomatem.

W Katowicach /Bielsko-Białej chętnie odbiór osobisty.

Zapraszam i polecam.

Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkIMG_2629.jpgIMG_2577.jpgIMG_2571.jpgIMG_2570.jpgIMG_2573.jpgIMG_2575.jpgIMG_2574.jpg

29EFC784-9DA4-4638-A01B-1BC610EB5AFE.jpeg

Edytowane przez antigalacticos1980
Dodanie zdjęcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.