Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
dewey

TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Sprzedany.

Cześć. Na sprzedaż mam Taga z mechanizmem in-house Heuer 01, zegarek wyprodukowano w 2018r, a zakupiłem go w 2020r na chrono24 (butik Guardian Of Time London), posiadam komplet dokumentów (fakturę i kartę gwarancyjną). Zegarek jest w stanie idealnym, posiada tylko jedną mikrorysę widoczną pod światło (ciężko było uchwycić na zdjęciu), praktycznie go nie używałem, ponieważ po zakupie wybuchła epidemia i nie miałem okazji do noszenia, przesiedział większość czasu w rotomacie. Ponieważ upłynęło już ponad 4 lata od produkcji i zaczął zwalniać, oddałem go do autoryzowanego serwisu u Pieśkiewicza w Warszawie, za co zapłaciłem 2150zł. (mam paragon), na serwis jest roczna gwarancja. Zegarek po serwisie robi około +2 sek., załączam zrzut z aplikacji do mierzenia. Spojrzałem dzisiaj na chrono24 i najtańszy używany model z EU z kompletem dokumentów kosztuje około 14000zł. Moja cena to 13000 zł. Nie wysyłam za pobraniem, preferuję odbiór osobisty w Warszawie na Białołęce.

Szkieletowa tarcza, 45mm. pasek kauczukowy, data, mechanizm in-house Heuer 01.

Stan: 9/10 (jedna mikrorysa na uszach)

Cena: 13000 zł.

Odbiór osobisty lub wysyłka kurierem po wpłacie na konto.

IMG_2662.jpeg

IMG_2647.jpeg

IMG_2648.jpeg

IMG_2649.jpeg

IMG_2651.jpeg

IMG_2652.jpeg

IMG_2653.jpeg

IMG_2655.jpeg

IMG_2659.jpeg

IMG_2661.jpeg

IMG_2666.jpeg

IMG_2667.jpeg

Edytowane przez dewey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.