janekp 516 #1 Napisano 26 Czerwca 2022 Czyj to wyrob .. 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yahagi 2343 #2 Napisano 26 Czerwca 2022 To może być bardzo wczesny Mauthe. Taki mech mam w archiwum: ogólnie wg mnie kierunek Villingenn - Schwningenn ... jakaś Francja ewentualnie. Coś jest nabite na górnej krawędzi płyt. Tak bywało u FMS / Kienzle i we Francuzach czasami... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yahagi 2343 #3 Napisano 27 Czerwca 2022 JANEKP - a są wskazówki na tarczy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #4 Napisano 27 Czerwca 2022 3 godziny temu, Yahagi napisał(-a): JANEKP - a są wskazówki na tarczy ? No sa chyba ze myslisz o czyms innym,,widac na zdjeciu 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yahagi 2343 #5 Napisano 27 Czerwca 2022 7 minut temu, janekp napisał(-a): No sa chyba ze myslisz o czyms innym,,widac na zdjeciu eee,,, no własnie chyba zdjęcia od czoła tarczy brakuje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #6 Napisano 27 Czerwca 2022 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yahagi 2343 #7 Napisano 27 Czerwca 2022 To zdjęcie to akurat moje 'jest' To chodzik 145. A Twój jest z biciem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #8 Napisano 27 Czerwca 2022 Faktycznie pomylka,wskazowek u mnie nie ma ale za to 9 (numer seryjny 189) jest powtorzona na plytach oraz na mloteczku bicia.Ciekawe. 2 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach