Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krys2809

Witam serdecznie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was i dziękuję za przyjęcie 

Nazywam się Krystian i moja miłość do zegarków to taka miłość od 2 spojrzenia, za dzieciaka zawsze coś tam się miało czy z komunii czy prezent ale od czasów nastolatka do 36 roku życia czyli około 20 lat zero! Na 36 urodziny Żona kupiła mi Zegarek i od tego się zaczęło. Na dzień dzisiejszy moja kolekcja jest skromna bo rocznie dochodzi jeden zegarek i mam ich 4 na dzień dzisiejszy. No i w planach już kolejny :) 

Edytowane przez Krys2809

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Krys2809 napisał(-a):

Witam Was i dziękuję za przyjęcie 

Nazywam się Krystian i moja miłość do zegarków to taka miłość od 2 do spojrzenia, za dzieciaka zawsze coś tam się miało czy z komunii czy prezent ale od czasów nastolatka do 36 roku życia czyli około 20 lat zero! Na 36 urodziny Żona kupiła mi Zegarek i od tego się zaczęło. Na dzień dzisiejszy moja kolekcja jest skromna bo rocznie dochodzi jeden zegarek i mam ich 4 na dzień dzisiejszy. No i w planach już kolejny :) 

Witaj na naszym Forum. Systematyczność to dobra cecha, pozwala na dobrze przemyślane powiększanie kolekcji. Pochwal się swoimi zegarkami. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na szybko fotka pstryknięta :)  W sumie zapewne 3,5 zegarka bo jeden to Smartwatch😁 Ale we wrześniu coś nowego dojdzie

300593863_833722191127186_7295948377895612821_n.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Krys2809 napisał(-a):

Tak na szybko fotka pstryknięta :)  W sumie zapewne 3,5 zegarka bo jeden to Smartwatch😁 Ale we wrześniu coś nowego dojdzie

300593863_833722191127186_7295948377895612821_n.jpg

Tak w zasadzie to trzy, bo modowe jak smartwatche, niby zegarki a niby nie (przynajmniej dla hardkorowych zegarkowych wyjadaczy) ;) . Co planujesz na wrzesień?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam jeszcze nic upatrzonego, ale tarcza ma być Zielona :)   Coś w stylu Bossa 

102744.jpg

Edytowane przez Krys2809
Zapomniałem dodać fotkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może dla urozmaicenia coś z prostą tarczą, bez subtarczek? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się kolekcja powiększyła przez ostatni miesiąc :)) Wpadł m.in. Vostok, Lorus, Timemaster oraz drewniany Tczewa. Wszystko urodzinowe prezenty :)

310720787_855144442320656_1873811559721583144_n.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi