Bumcykcyku 16164 #1 Napisano 30 Sierpnia 2022 Witam, czy ktoś może cos powiedzieć o tym zegarku. Czy warto dodac go do kolekcji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148515 #2 Napisano 30 Sierpnia 2022 7 minut temu, Bumcykcyku napisał(-a): Witam, czy ktoś może cos powiedzieć o tym zegarku. Czy warto dodac go do kolekcji? Ja trzymam się zasady, że te warto, które mi się podobają. Nie buduj kolekcji wg gustów innych. Podoba się - kupuj. Jak Ci się znudzi sprzedasz a jak nie pozostanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 16164 #3 Napisano 30 Sierpnia 2022 Paulus, podoba mu się, tym bardziej, że ciezko je dostac. Chodziło mi bardziej o możliwości tego casio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148515 #4 Napisano 30 Sierpnia 2022 5 minut temu, Bumcykcyku napisał(-a): Paulus, podoba mu się, tym bardziej, że ciezko je dostac. Chodziło mi bardziej o możliwości tego casio. Niestety nie znam tego modelu. Może ktoś Ci podpowie z Forumowiczów a jak nie to poszukaj w Googlach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 16164 #5 Napisano 31 Sierpnia 2022 Czy ktos sie orientuje, w jaki sposob ustawia sie parametry w stoperze aby liczyl dystans? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach