Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lukasz27

Prosty męski zegarek do 1000-1200 zł. Kwarcowy solarny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ja na obecną chwile jestem bardzo zadowolony. Zegarek bardzo ładnie prezentuje się na ręce aczkolwiek pasek już zdążyłem wymienić ( oryginalny kiepskiej jakości i wyglądu) Wymieniłem na taki jak kolegi który nam polecił ten zegarek 😉 

Sekundnik także nie wchodzi idealnie w zakresy ale da się to przeżyć i nie ma co narzekać 😉

Ja odbierałem osobiście zegarek w Mysłowicach także mam wszystko wypisane i paragon dostałem. Może skontaktuj się z firmą w celu wyjaśnienie w razie „W” 😉

Niech Ci służy i chodzi na czas 😉

Pozdrawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanko związane z zakupem nowego zegarka tak do kwoty 1000 zł. Interesują mnie dwa modele jest to Grovana Traditional 1294.9532 oraz CANDINO C4582/1. Obecnie oba zegarki w Timex trend w dobrych cenach👍🤗🤗🤗Czy możecie doradzić który lepszy? Generalnie zegarek do noszenia na co dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Anubis33 napisał(-a):

Witam mam pytanko związane z zakupem nowego zegarka tak do kwoty 1000 zł. Interesują mnie dwa modele jest to Grovana Traditional 1294.9532 oraz CANDINO C4582/1. Obecnie oba zegarki w Timex trend w dobrych cenach👍🤗🤗🤗Czy możecie doradzić który lepszy? Generalnie zegarek do noszenia na co dzień.

Obydwa zegarki reprezentują podobny poziom wykonania i jakości, parametry prawie takie same. Wybierz ten, który tobie bardziej się podoba. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi