Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mariusz9a

Witam wszystkich :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów :-)

Na forum trafiłem przypadkiem, ale chyba zostanę na nim trochę dłużej - widzę kilka fajnych tematów :-) Nigdy nie byłem jakimś zapaleńcem jeśli chodzi o zegarki, ale chyba "na starość" zaczyna mi się to zmieniać....

Od zawsze jestem użytkownikiem jednej marki zegarków - Casio (używam ich od ok 30 lat, głównie były to do tej pory zegarki z Wave Ceptor). Mój najnowszy nabytek to Edifice ECB-S100DC-2AEF - pomyślałem, że spróbuje czegoś co synchronizuje się z telefonem, a do tego prezentuje się bardzo ładnie. Przerabiałem już w życiu także różne smartwatch'e, ale nawet te "z wyższej półki" nie zastąpią "tradycyjnego" zegarka :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, mariusz9a napisał(-a):

Witam wszystkich forumowiczów 🙂

Na forum trafiłem przypadkiem, ale chyba zostanę na nim trochę dłużej - widzę kilka fajnych tematów 🙂 Nigdy nie byłem jakimś zapaleńcem jeśli chodzi o zegarki, ale chyba "na starość" zaczyna mi się to zmieniać....

Od zawsze jestem użytkownikiem jednej marki zegarków - Casio (używam ich od ok 30 lat, głównie były to do tej pory zegarki z Wave Ceptor). Mój najnowszy nabytek to Edifice ECB-S100DC-2AEF - pomyślałem, że spróbuje czegoś co synchronizuje się z telefonem, a do tego prezentuje się bardzo ładnie. Przerabiałem już w życiu także różne smartwatch'e, ale nawet te "z wyższej półki" nie zastąpią "tradycyjnego" zegarka 🙂

Witaj na Forum. Uważaj, bo będąc tu możesz przestać kontrolować swoje zegarkowe pasje. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi