Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tritium.hands

Tudor Pelagos M25407N-0001 39mm NOWY

Rekomendowane odpowiedzi

Zegarek nowy i bez jakichkolwiek śladów użytkowania. Full set (wszystko co widać na zdjęciu, z uwzględnieniem tzw. "outer box", którego dealerzy nie zawsze chętnie oddają klientom).

Cena okazyjna, 21 000 zł, czyli prawie dokładnie tyle ile zegarek kosztował do grudnia 2022 w Polsce. Od stycznia 2023 Tudor podniósł ceny zegarków o 9%, czego moja cena nie uwzględnia.

Odbiór najchętniej osobisty lub ubezpieczona przesyłka na koszt i ryzyko kupującego, a po mojej stronie ze szczególnym zwróceniem uwagi na bezpiecznie opakowanie.

Co się tyczy mojej osoby, mogę pochwalić się wieloma referencjami z przeprowadzonych za pośrednictwem KMZZ transakcji. Jako osoba uzależniona od kupowania zegarków (choć wprawdzie na odwyku), hołduję zasadzie "buy the seller" i mam ambicję bycia sprzedawcą, o którym można powiedzieć to samo.

DSCF4150.JPG

DSCF4156.JPG

DSCF4166.JPG

DSCF4167.JPG

DSCF4169.JPG

DSCF4172.JPG

DSCF4173.JPG

DSCF4183.JPG

DSCF4227.JPG

KMZZ.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oferta aktualna. Rozważę sensowne oferty. Bez wymian na inne zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.