Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
jarek08s

casio g shock GA-700BMC-1AJF

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie,kupiłem na alle. takiego g-shocka ,nie ukrywam ze bardzo mi sie podoba w zwiaku z tym mam pytanko poniewaz jeszcze nie dokonałem płatnosci czy wszystko z nim jest ok. tzn czy oryginalny, za wszystkie sugestie z góry dziekuje   https://allegro.pl/oferta/zegarek-casio-gshock-czarny-13170685203?snapshot=MjAyMy0wMS0yM1QxNTowMDo0My44NzUzNjhaO2J1eWVyO2YwNGFjZTIwMjQ1MTM5MGU3MTdjYWU1NDczOWY4N2RhNDdiMGY5Mzc0YjlhYzk4NTMxZDVjMzNlMDZmY2QwY2M%3D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej ocenie to nieco zmęczony życiem oryginał. Doczyścić, ewentualnie dla urody zmienić pasek i bezel na nowe i będzie OK. Oby tylko szkiełko nie miało żadnych rysek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, TomG80 napisał(-a):

W mojej ocenie to nieco zmęczony życiem oryginał. Doczyścić, ewentualnie dla urody zmienić pasek i bezel na nowe i będzie OK. Oby tylko szkiełko nie miało żadnych rysek.

dziekuje za odpowiedz,czy zmeczony? napewno zaniedbany do do dopieszczenia,ale patrząc na srubki dekla nie widze sladów pseudo zegarmistrzowskiej ingerencji a w wiekszosci srubki są ze tak napisze zjechane. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej miałem na myśli wyślizgany i podrapany bezel, a więc domniemam, że pasek pewnie również. Wkęty dekla w istocie wyglądają na nie ruszane.

Trochę niepokojąco wygląda to zmatowienie na środku szkiełka na pierwszym zdjęciu - oby to było tylko zabrudzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi