Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
dargro

Problem z rezerwa chodu z Omega Speedmaster -moonwatch

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

mam nietypowy problem zakupiłem nowy zegarek w salonie jednego z dystrybutorów Marki wersja z szafirowym szkłem  - w momencie zakupu zegarek był nie sprawny zatrzymywał się po kilku godzinach od całkowitego nakręcenia . Został oddany po kilku dniach na reklamacje i odesłany do serwisu . Po miesiącu , reklamacja uznana ( nie otrzymałem jeszcze zakresu wykonanych prac ) Otrzymałem w prezencie dodatkowe skórzane pudełko na zegarek oraz dodatkowa gwarancje 2 letnia na naprawę . W momencie odbioru zegarek był nakręcony a sekundnik stał w miejscu - to już wprawiło mnie w zdziwienie. Ok nakręciłem go (dało się wykonać 2 obroty) i zegarek ruszył .Po dwóch godzinach zegarek się zatrzymał - udałem się do salonu i pokazałem sprzedawcy ze zegarek jest nakręcony a wszystkie wskazówki stoją . Przekręcił koronka 2 razy i zegarek ruszył . Następnie znowu się zatrzymał tym razem po 8 godzinach . Moja cierpliwość się kończy . Co może być przyczyną i co mogę  w takim wypadku zrobić . Jestem rozczarowany tym zakupem . To było moje marzenie ale widzę ze to chyba był błąd .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadaj wymiany na nowy- a zegarek jest naprawde super- nie zmieniaj zdania o zegarku tylko o dystrybutorze 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi