Ralf58 875 #1 Napisano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam, Dostałem zegarek Tsilla - pamiątka rodzinna. Wiem, że wartość materialna żadna jednak czy ktoś coś wie o tej marce? W necie nie mogę nic znaleźć. Wygląda jak klon Atlantica. Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez Ralf58 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 27660 #2 Napisano 16 Kwietnia 2023 idzie znaleźć tylko tyle, że szwajcarska marka, założona w 1937... w sumie fajna rzecz, bo w tym stylu to tylko pallasy i atlantiki są powszechne. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralf58 875 #3 Napisano 17 Kwietnia 2023 Podejrzewam, że po czyszczeniu tarcza będzie wyglądać tragicznie. Orientujecie się ile mniej więcej może kosztować profesjonalna renowacja takiej tarczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralf58 875 #4 Napisano 19 Kwietnia 2023 OK temat renowacji przegadałem z p. Andrzejem Wojenka. Czy jesteście w stanie mi podpowiedzieć jaki mechanizm tu siedzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 27660 #5 Napisano 19 Kwietnia 2023 to jest jakiś AS 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach