RagnarPL 10728 #1 Napisano 11 Maja 2023 Cześć, Czy ktoś z Was słyszał lub spotkał się z zegarkami białoruskiej marki HVILINA ? Hvilina Watch Manufactory Sp. z o.o. Jakieś opinie o jakości produktów? Stosunku ceny do jakości itp? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2244 #2 Napisano 11 Maja 2023 Ja się nie spotkałem dlatego klikłem w link. Jak dla mnie to te zegarki są równie urodziwe jak Łukaszenka. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10728 #3 Napisano 23 Września 2023 Zapraszam Was na recenzję ciekawego zegarka od marki Hvilina. Model, który Wam zaprezentuję to L&MR Rocket, który w swoim projekcie nawiązuje do historii angielskiego kolejnictwa z XIX wieku. Minimalistyczny styl, dobra jakość wykonania, szwajcarski mechanizm i konkurencyjna cena, to 4 aspekty, które powodują, że ten model to ciekawa alternatywa dla zegarków modowych. Jak zegarek się prezentuję i co oferuję? Odpowiedzi na to pytanie znajdziecie oglądając ten materiał 😁 Zegarek otrzymałem od producenta i nie muszę go zwracać. Nie ma to żadnego wpływu na finalną ocenę zegarka. Klasycznie zapraszam Was do komentowania 🧐🤔 Łapki w górę mile widziane 👍👍👍👍 Nie zapomnijcie o zasubskrybowaniu i kliknięciu w dzwoneczek, aby nie przegapić kolejnych filmów 🎞🔔🎞🔔 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 558 #4 Napisano 27 Sierpnia Mi się spodobał Nombro Hybrid od nich. Miał ktoś może do czynienia z modelami z tej linii? Czy ten mechanizm Epson "auto-kwarc" jest ok czy raczej podatny na awarie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach