Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kfraniu

JUNGHANS Chronoscope Pilot PVD chrono

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w redukcji ląduje poprzednia generacja pilota od Junghansa - Chronoscope Pilot PVD chrono 027/4523   nr 0309

Rewelacyjnie wykonany model, chronograf oparty o mechanizm J880.1 (rozwiniecie VJ7750), obudowany w czarna kopertę (matowe PVD) o wymiarach 42 x 44mm całkiem przyjemnie się układającej na nadgarstku.

Szafir od frontu, minerał na deklu, obrotowy bezel (klikowy - bardziej klasycznie), i datownik w jerzyku niemieckim.

Ideał pilota / militarnego zegarka.

Stan : spokojnie 8,5/10

koperta, bezel, szkło - wszystko czyste

ślady noszenia na pasku, i pudełko w średnim stanie.

Zegar jak dla mnie idealny.

Cena - jak za model tak trudno dostępny, rzadki wręcz - to wręcz rewelacyjna : 3 900,00 pln z wysyłka

sprzedaż na oryginalnym czarnym pasku z podkładką - zielony od Mickiewicz - kwestia dogadania się, ewentualnie coś mogę z pasków dodać.

Zdjęcia pokazują stan, oraz wyprofilowanie koperty a jest ono na wysokim poziomie.

Sprzedaje bo mam oba piloty Junghans (nowy i ten tutaj) a planuje kupić kolejnego Junghansa i nie można mieć wszystkiego ;)

IMG_7774.jpg

IMG_7640.jpg

IMG_7641.jpg

IMG_7642.jpg

IMG_7643.jpg

IMG_7644.jpg

IMG_7645.jpg

IMG_7646.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.