Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
iurist

Damski zegarek do 10 tys.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma sensu kupować chińskiej tandety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.10.2023 o 15:24, iurist napisał(-a):

Szukam damskiego zegarka z cyframi arabskimi (wszystkie 12 godzin), tarczą w ciepłym odcieniu i koniecznie bez datownika. Koperta też raczej w złotym kolorze, możliwie mała. Pasek (...)

Spełnia wszystkie powyższe kryteria. Do tego ma werk manualny. Kosztuje zdecydowanie poniżej maksymalnej kwoty założonego budżetu. Tissot Heritage Porto Mechanical Small Lady:

IMG_20260612_115922.jpg

W dniu 31.10.2023 o 09:34, christ0ff napisał(-a):

Z doświadczenia wiem, że automat dla kobiety to nie jest dobre rozwiązanie (...)

Wiem, że jestem raczej wyjątkiem potwierdzającym regułę, ale alternatywą dla kwarca może być manual. Nie trzeba nosić, aby chodził i nie padnie bateria ;)

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adam53 seagull robi dobre zegarki. Ten  Tissot Heritage Porto Mechanical Small Lady jest na wyższym poziomie mechanizmu, ale jego wygląd nie każdemu się podoba. Mało kobiet docenia mechanizm (raczej wygląd). Ten zegarek wygląda na czas mojej prababci. Chciałem kupić żonie cartiera pokazałem powiedziała, że brzydki. Kupiłem chiński sanda. Powiedziała że jest po prostu brzydki. Zegarek ma wyglądać - lubi eposa, san martina ale rolexa, cartiera omija szerokim łukiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre jak na budżet 1000 zł, ale kiepskie jak na 10 tys zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi