Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kfraniu

ORIS limited Carl Brashear Chronograph Bronze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w ramach dalszej redukcji i odzyskiwania środków, wystawiam perełkę kolekcji : ORIS limited Bronze Chrono - Carl Brashear :  01 771 7744 3185

W sprzedaży pełen komplet, czyli oba pudełka (jedno drewniane z medalionem, jedno tekturowe zewnętrzne), dokumenty (zakup w lutym 2022 w Polskiej Dystrybucji), wciąż na gwarancji, oryginalny rzadko noszony pasek z oryginalną klamrą brązową Oris, oraz dodatkowy pasek na którym nosiłem, specyficzny Canvas od Herbelin.

Zegarek w idealnym stanie, lekka patyna widziana na bezelu i bokach zegarka, żadnych rys, uszkodzeń, wgniotek. Wypukły szafir bez żadnej skazy, dekiel stalowy bez śladów noszenia.

Stan zegarka spokojnie oceniam na 9/10 - ciężko znaleźć ślady noszenia.

Mechanicznie bez zarzutu, startuje od razu, chrono idealnie zeruje, nie sprawdzałem dokładności chodu, noszę dany zegarek jeden / dwa dni i zmieniam, ale nie zauważyłem żadnych uchybień w ciągu takich dwóch dni noszenia.

Wymiary :

średnica : 43 mm

Rozstaw uszu : 21mm

Wersja limitowana, praktycznie już nie dostępna. Limitacja do 2000 szt (moja wersja 1052)

Cena :  13 000 wraz z wysylka kurierem DPD

Odbiór osobisty możliwy  -  do 15 grudnia w Gdańsku

Zapraszam bo to świetny zegarek który coraz trudniej ustrzelić.

PS: dwa zdjecia z poniższych pochodzą ze strony ORIS, ja nie jestem tak dobrym fotografem

22967_0177177443185-SetLS_horizontale.png

23850_Gallery_CarlBrashear_Chrono_LE_05_1920x1080px.jpg

IMG_8550.jpg

IMG_8551.jpg

IMG_8553.jpg

IMG_8554.jpg

IMG_8555.jpg

IMG_8557.jpg

IMG_8558.jpg

IMG_8559.jpg

IMG_8560.jpg

IMG_8561.jpg

IMG_8562.jpg

IMG_8563.jpg

IMG_8564.jpg

IMG_8565.jpg

IMG_8566.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podbijam i zapraszam do rozmów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.