Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Piotr46

Zenith od SA, czy jest oryginalny?

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę go spolerowali, że tak to ujmę. Tarcza wygląda ok. Mechanizm ori. Co oni wymyślili z tym szlifem na deklu, to chyba tylko oni sami wiedzą... Drogo.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda że ktoś bardzo się starał żeby go przesadnie odnowić, osobiście byłbym ostrożny, tym bardziej że cena nie jest atrakcyjna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba Zenith Stellina z lat 60tych. Jeżeli dobrze trafiłem, to koronka jest chyba nieoryginalna. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sopockie Antyki i wszystko jasne.

Tutaj, na forum obyła się "mała dyskusja" o rzeczonym podmiocie. Wystarczy wklepać  w wyszukiwarkę

Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Czolo napisał(-a):

To chyba Zenith Stellina z lat 60tych. Jeżeli dobrze trafiłem, to koronka jest chyba nieoryginalna. 

nieoryginalna. mój ma logowaną i mocno wytartą, choć sam zegarek jest w niezłym stanie. złocona była.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładam więc, że nie jest to dobra oferta.

Szkoda bo szukam zegarka który będzie miał kopertę z litego złota najchętniej żeby był to zegarek mechaniczny a ten poza samym 'podoba mi się' ma (jak na ofertę dla laika szukającego na Allegro) wydawał mi się tani. 

Cóż, dziękuję za pomoc i szukam dalej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.