Wuj 2216 #1 Napisano 19 Maja 2024 (edytowane) Sprzedam znany i uznany MM300, w najładniejszej moim zdaniem niebieskiej wersji. Co tu więcej pisać na temat - chyba każdy miłośnik diverów (i nie tylko) zna ten zegarek. Model z 2020 roku. Kupiłem od kolegi z forum dwa lata temu, od tego czasu nosiłem kilka razy. Czas więc na puszczenie go dalej:) Po zakupie noszony głównie na pasku od Filipa (dorzucam). W komplecie cały set - pudełko, kwity, guma, bransa, no i pasek:) Stan - dałbym 8/10, ale jest ryska na bransolecie, więc niech będzie 7/10. Koperta jakieś mini ryski ma, ale na polerce - więc czyńcie co chcecie:) Bezel dobrze chodzi, mechanizm również, wszytsko centruje (chociaż pod mikroskopem nie sprawdzałem). Bransoleta ustawiona na 17,5 cm, dodatkowe ogniwa są oczywiście. CENA - 8000 poproszę, z wliczonym kurierem, chociaż mile widziany odbiór w Waw. Zaaapraszam! Edytowane 20 Maja 2024 przez Wuj 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wuj 2216 #2 Napisano 28 Maja 2024 Zapraszam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wuj 2216 #3 Napisano 6 Czerwca 2024 Podbijam i zapraszam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach