Pionier 395 #1 Napisano 20 Maja 2024 Cześć, oferuję model już nieprodukowany Heuer Autavia Chronograph z manufakturowym mechanizmem Heuer 02, po raz pierwszy zastosowany właśnie w tym modelu. Zegarek z 10.2022, kupiony na chrono, w doskonałym stanie, delikatne ryski od spodu od zmiany pasków, ja nosiłem go na nato lub gumie. Oryginalny pasek kilka razy noszony, prawie jak nowy. W zestawie oryginalne pudełka , jedno z nich trochę zniszczone z uwagi na fakt, że poprzedni właściciel użytkował go na co dzień ( coś w nim przechowywał), potwierdzenie zakupu od sprzedawcy wraz z numerem seryjnym zegarka. Po więcej szczegółów, zdjęć zapraszam. Cena 14,5 tys., bardzo atrakcyjna, zależy mi, żeby go sprawnie sprzedać. Zegarek pochodzi z mojej osobistej kolekcji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 395 #2 Napisano 29 Maja 2024 Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 395 #3 Napisano 5 Czerwca 2024 Wciąż aktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 395 #4 Napisano 12 Czerwca 2024 (edytowane) Edytowane 12 Czerwca 2024 przez Pionier 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 395 #5 Napisano 19 Czerwca 2024 Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 395 #6 Napisano 27 Czerwca 2024 (edytowane) ostatnia cena 12,9tys. Edytowane 14 Lipca 2024 przez Pionier 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 395 #7 Napisano 14 Lipca 2024 Hop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach