Antec 0 #1 Napisano 13 Lipca 2024 Cześć, Jestem wielkim fanem kostek od Casio. Mam ochotę na zakup czegoś bardziej "premium" do swojej kolekcji. Chodzi mi o coś podobnego do cyfrowego Casio G-Shock Steel, ale najważniejsze dla mnie jest szafirowe szkiełko. Nie mogę jakoś znaleźć cyfrówek z takim szkiełkiem. Czy ktoś poratuję i powie czy takie modele istnieją? Przykładowo gdyby nie brak szafiru, zakupiłbym Trona: https://www.casio.com/intl/watches/50th/mag/casiotron-trn-50/. Zależy mi bardzo na bransolecie. Pozdrawiam, Antec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #2 Napisano 13 Lipca 2024 Jakim budżetem dysponujesz? Drogie modele kostek mają szafir. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 21382 #3 Napisano 13 Lipca 2024 (edytowane) Weź tytanową kostkę - będzie premium, szafir i drogo 😄 Albo kostkę serii MR-G, to będzie jeszcze bardziej premium 🙂 Edytowane 13 Lipca 2024 przez mariusz9a 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1145 #4 Napisano 13 Lipca 2024 Lub ana-digi Lineage, tytan i szafir, w rozsądnej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antec 0 #5 Napisano 14 Lipca 2024 16 hours ago, Sol said: Jakim budżetem dysponujesz? Drogie modele kostek mają szafir. Powiedzmy do 3.5k, ale celuję w nówkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 21382 #6 Napisano 15 Lipca 2024 To do 3,5k zł nowego to będzie bardzo ciężko gdzieś dostać. Casio trochę popłynęło z cenami :-] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach