Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Memphis2

CNS Watch Bands

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, niedawno zamówiłem mały set pasków i chciałem podzielić się opiniami.

CNS wypuścili nowe paski sailcloth i jestem nimi absolutnie zachwycony. Gumowy Tropic także fantastyczny - super do inspirowanych retro Diverów.

Poniżej zdjęcia, żebyście sami ocenili. Ode mnie 5+.

IMG_3860.JPG

IMG_3851.JPG

IMG_3852.JPG

Edytowane przez Memphis2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to jakaś alternatywa dla pasków z Ali. Dla często zmieniających paski jest to ciekawa opcja :)

Edytowane przez christ0ff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto śledzić ich promocje, bo robią ich sporo i bywają bardzo atrakcyjne. Ostatnio za 6 pasków zapłaciłem okolice 25$. Tylko przy wysyłce pocztą trzeba się trochę w cierpliwość uzbroić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam od nich jeszcze granatowego aligatora - bardzo dobra jakość- też kupiłem na jakiejś promocji. Ogólnie każdy jeden który mam jest świetny.

IMG_3492.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.08.2024 o 11:57, Memphis2 napisał(-a):

Hej, niedawno zamówiłem mały set pasków i chciałem podzielić się opiniami.

CNS wypuścili nowe paski sailcloth i jestem nimi absolutnie zachwycony. Gumowy Tropic także fantastyczny - super do inspirowanych retro Diverów.

Poniżej zdjęcia, żebyście sami ocenili. Ode mnie 5+.

IMG_3860.JPG

IMG_3851.JPG

IMG_3852.JPG

No i j czegoś takiego szukałem ale northstraps.com są dwie podobne nazwy ceny powyżej 200 i 400 zł. A właśnie taki szary był po $20 wziąłem do Orisa pointera i jeszcze kilka innych razem za $36 bo od $35 jest darmowa wysyłka. Ja wziąłem ciekawszych jeszcze to. 

https://cnswatchbands.com/products/adjustable-single-pass-strap-petrol-and-barley?srsltid=AfmBOoqs7NX7hg-ewnsJL9_duFRRG4dTYW8bId54iV3un6I161drsvEm

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja dokleję bo coś przyszło. 

Dość szybko . Jednak wolę skórki chociaż ten sailcoth bardzo fajny i zielony.

Jakby ktoś chciał pozostałe 5 szt. to 22 mm tanio oddam bo chyba nawet nie będę przymierzał jednak nie czuję takich pasków. Pojedyncze nato bardzo fajne ale zielona 20 mm mi podeszłą a ten drugi raczej będzie leżał jednak.

6KPkZVg.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi