Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Darek Opole

Prośba o Waszą opinię

Rekomendowane odpowiedzi

malowana tarcza. koperta ostro spolerowana, ale brudu spod dekla już nie zdjęli. cena z czapy. omijać.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek po kompletnej renowacji, do koperty renowator mógłby się bardziej przyłożyć. Mechanizm to jeden z najbardziej rozpoznawalnych na świecie kaliber 30. W komplecie z pudełkiem, moje przekonanie o wartości rynkowej na dzisiaj to ok. 3k. Osoby, które chcą mieć kawałek historii w oryginale, raczej nie powinny się tym egzemplarzem zainteresować. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3k za malowańca po polerce-amatorce? no nie wiem. ja bym nie dał :D

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, oszolom napisał(-a):

3k za malowańca po polerce-amatorce? no nie wiem. ja bym nie dał :D

No widzisz. A Kolega gdyby nie miał gdzie zapytać to może dałoby nawet 5. ;) A poniżej 3 k obecnie trudno już kupić omegę, która ładnie wygląda i jest większa niż 33- 34 mm. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Nie ukrywam, że jestem totalnym laikiem w temacie zegarków, a już szczególnie zegarków vintage. Forum czytam od kilku dni i coś tam zaczynam wiedzieć. niemniej coś tam, to zdecydowanie za mało, żeby kupić zegarek. Nie ukrywam, że w tym wypadku kierowałem się wyglądem i sympatia do marki. Zwyczajnie ten zegarek mi się podobał. Niemniej po Waszych wpisach daję sobie spokój i pocieszę się jeszcze jakiś czas moim TISSOT Le Locle Powermatic 80. Jeszcze raz bardzo dziękuję za poświęcony czas i oświecenie mnie :) Pozdrawiam! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi