Kosma 204 #1 Napisano 1 Października 2024 (edytowane) Cześć! Do zabrania Rzymianka od Niemca . Na Unitasie - pięknie cyka. Jestem pierwszym właścicielem. Zegarek w stanie 7/10 - głównie ze względu na "wybłyszczenie"(nie wiem jak to nazwać) z lewej strony koperty - starałem sie uchwycić na foto. To jest bardzo powierzchniowy i płyciutki defekt, nie sądzę by był problem z przywróceniem fabrycznego wykończenia. Ja sie w yo nie bawiłem, bo nie widze w czasie noszenia, więc i dusza nie cierpi. Powstało to chyba wskutek przesuwania po meblu, obstawiam że żona maczała w tym palce. Prócz tego brak większych skaz, oba kryształy czyste, włosy na polerowanej lunecie. Pasek do wyrzucenia ale daje w komplecie nową, czekoladową skórkę w odpowiednim rozmiarze - bardzo fajny pasiorek. Motylek również wchodzi w skład zestawu. Cena : 1500 pln Zapraszam do odbioru osobistego w Kołobrzegu. Edytowane 2 Grudnia 2024 przez Kosma Regulamin 1 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2 Napisano 7 Października 2024 1800pln. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3 Napisano 27 Października 2024 1700. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4 Napisano 2 Grudnia 2024 I ostatni raz w dół - 1500pln. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach