Funky_Koval 19867 #1 Napisano 17 Października 2024 Polecacie kogoś godnego zaufania? Mam raczej niedobre doświadczenia. Był zegarmistrz przy nowym Turzynie, raczej ok ale zamknął zakład. U Zenona Kameli zniszczono mi nowiutki zegarek i ogólnie nie polecam. Utopiłem prawie dwa tysiące zł w likwidacji szkody po prostym skracaniu bransolety. Jeden z pracujących tam bohaterów to kowal a nie zegarmistrz. Na Parkowej kiedyś zegarmistrz zrobił mi test szczelności divera, orzekł "nieszczelny" a w autoryzowanym serwisie po odesłaniu usterki nie stwierdzono. Więc... Polecacie kogoś w mieście Paprykarzu? Prosty serwis mechamizmu japońskiego, wymiana uszczelek żadna trudna robota. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24654 #2 Napisano 17 Października 2024 Chronos, Mirosław Ciesielski, Rayskiego 5 1 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19867 #3 Napisano 17 Października 2024 Dzięki! Ktoś może jeszcze?? 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19867 #4 Napisano 4 Listopada W dniu 17.10.2024 o 09:46, eye_lip napisał(-a): Chronos, Mirosław Ciesielski, Rayskiego 5 No to generalnie odradzam tego zegarmistrza. Nie wiem jaki był kiedyś ale teraz umawia się na odbiór zegarka raz, drugi. Nie przychodzi, tel wyłączony. Od ponad miesiąca kontakt z nim jest rwany, nie można się dogadać. Nie polecam. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach