ricardo216 102 #1 Napisano 4 Listopada 2024 (edytowane) Strasznie dużo się tego nazbierało, od dawna noszę tak naprawdę tylko kilka zegarków, a reszta tylko leży i leży... czas znów zrobić trochę porządków Dlatego proszę bez propozycji wymian i rezerwacji. Przesyłkę kurierem DPD biorę na siebie. Odbiór osobisty we Wrocławiu oczywiście też bardzo mile widziany. Jeśli są jakieś specjalne życzenia wysyłkowe, to trzeba doliczyć koszt. Zależy mi, aby sprzedać, a nie sprzedawać, więc jakieś rozsądne negocjacje są oczywiście możliwe. Chyba tyle- jeśli są jakieś dodatkowe pytania, to zapraszam na pw. Do sprzedania jak w tytule- Seiko SRPB53 K1 czyli Samurai w wersji pepsi. Ten zegarek jest dość wyjątkowy, bo ta wersja wychodziła wyłącznie na gumie. Ja natomiast specjalnie kupiłem dodatkowo nowego czarnego Samuraia, aby móc przełożyć bransoletę, bo ja jestem z tych co to gum nie lubią i bardzo mi zależało na pepsi na bransolecie. Był to swego czasu mój ulubiony zegarek wakacyjny, także nabawił się trochę śladów, ale główny zarzut mam do bransolety, no i zapięcia- ślady biurkowe, wychodzenie z basenów itp. Myślę, że ocena 7/10 będzie bardzo uczciwa. Był kupiony w Zibi, ale nie mam do niego faktury ani paragonu- gdzieś mi wsiąkło, natomiast poza tym jest cały zestaw jak to z polskiego salonu. Proponuję 1450 zł. zmiana na 1370 zł Edit: ostatnia obniżka- 1290 zł i przesyłkę kurierem DPD biorę na siebie. Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam, Rysiek Edytowane 5 Grudnia 2024 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #2 Napisano 10 Listopada 2024 Przypomnę się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #3 Napisano 16 Listopada 2024 Odświeżę i zmiana ceny przy okazji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #4 Napisano 23 Listopada 2024 Hop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #5 Napisano 29 Listopada 2024 Ostatnia obniżka- 1290 zł i przesyłkę kurierem DPD biorę na siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #6 Napisano 5 Grudnia 2024 Aktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #7 Napisano 11 Grudnia 2024 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #8 Napisano 17 Grudnia 2024 Obecny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach