RagnarPL 10736 #1 Napisano 29 Grudnia 2024 Cześć, Rok 2024 się kończy, więc nadszedł czas podsumowania... Podsumowania kolekcji, która towarzyszyła mi w 2024 roku. W filmie prezentuję Wam każdy z obecnie posiadanych zegarków oraz wspominam te, z którymi się rozstałem. Jakie plany na 2025 rok? 🤔🤔🤔🤔 Zapraszam Was do oglądania tego materiału. A w 2025 roku życzę Wam spełnienia marzeń zegarkowych i dużo, dużo zdrowia 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubulin 1454 #2 Napisano 29 Grudnia 2024 piękna ta Vratka, nie widziałem jej do tej pory nigdzie. Nosiłbym 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10736 #3 Napisano 3 Stycznia 2025 piękna ta Vratka, nie widziałem jej do tej pory nigdzie. NosiłbymDziękuję bardzo Rzadko oferty tego modelu pojawiają się na rynku wtórnym. Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubulin 1454 #4 Napisano 3 Stycznia 2025 28 minut temu, RagnarPL napisał(-a): Dziękuję bardzo Rzadko oferty tego modelu pojawiają się na rynku wtórnym. Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka Ogólnie, automatyczne kostki w rozsądnej cenie to dobro luksusowe, rynek praktycznie pusty. Pochwalę się, że sam też trafiłem jedną ;] 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10736 #5 Napisano 3 Stycznia 2025 Ogólnie, automatyczne kostki w rozsądnej cenie to dobro luksusowe, rynek praktycznie pusty. Pochwalę się, że sam też trafiłem jedną ;]Co tam ciekawego wychaczyles? Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubulin 1454 #6 Napisano 3 Stycznia 2025 (edytowane) 16 minut temu, RagnarPL napisał(-a): Co tam ciekawego wychaczyles? Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka też dość rzadki okaz w świecie. Kolega @Petru23 mi podrzucił okazję, za co dozgonna wdzięczność. co istotne, ETA nie Claro Edytowane 3 Stycznia 2025 przez bubulin 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach