qwerf 185 #1 Napisano 18 Stycznia (edytowane) NOWA CENA 6500 ZŁ !!! Życie nie znosi próżni, ADHD się odzywa, więc: Na sprzedaż Oris Aquis II Clipperton Edition. Zegarek już niedostępny - edycja limitowana 2000 szt. Jeden z najładniejszych Aquisow wydanych przez Orisa. Piękna granatowa tarcza fantastycznie grająca ze światłem. Ceramiczny czarny bezel, centruje równo. Na poprawnym równym chodzie. Stan: spokojnie 8/10 Szkło czyste, bezel czysty. Na poprawnym chodzie. Normalne ślady użytkowania - rysy na polerowanych elementach bransolety i zapięciu. FULL SET, dowód zakupu + cała papierologia, okazjonalny booklet do edycji specjalnej z odręcznie + Ori guma [kauczuk] !! Zegarek z prywatnej kolekcji, o którą staram się dbać najlepiej jak umiem. Nie jestem handlarzem, użytek typowo prywatny w rotacji z kilkoma innymi zegarkami. Cena: !!!!! 7300 6500 zł !!!!!!. Rozmawiajmy Preferowany odbiór osobisty - Szczecin / okolice, mogę również wysłać - paczkomat po wpłacie. Edytowane 3 Marca przez qwerf zmiana ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerf 185 #2 Napisano 25 Stycznia Nowa cena. Zapraszam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerf 185 #3 Napisano 17 Lutego Aktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerf 185 #4 Napisano 24 Lutego Hop. Cena do rozmów! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerf 185 #5 Napisano 3 Marca up 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach