Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
hugo012

Baltic Aquascaphe Grey Limited Edition x HMS WatchStore

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć,

Sprzedaję pięknego divera Baltic Aquascaphe Grey Limited Edition. Jest to kolaboracja z japońskim sklepem HMS WatchStore limitowana do 150 szt., tylko na lokalny rynek.

Jest to jeden z najładniejszych szarych nurków, jakie widziałem. "Kanapkowa" tarcza ze szlifem słonecznym oraz szafirowy bezel pod kolor z podziałką sekundową nadają bardzo ciekawego, vintydżowego charakteru we współczesnej odsłonie. Według mnie nie ma ciekawszej wersji Aquscaphe'a, spokojnie może rywalizować z droższymi zegarkami typu szary Captain Cook.

Stan nowy, nieużywany w foliach 10/10. Pełen komplet na międzynarodowej gwarancji do marca 2026 r. (w zestawie są dwa paski typu Tropic, szary i czarny).

Cena: 3950 3490 zł z wliczonym kosztem przesyłki. Cena ostateczna. Zamiany możliwe, ale mało prawdopodobne. :D Mile widziany odbiór osobisty w Gdańsku.

IMG-0689.jpg

IMG-0681.jpg

IMG-0687.jpg

IMG-koronka.jpg

IMG-bok.jpg

IMG-dekiel.jpg

IMG-0680.jpg

IMG-1321.jpg

IMG-0694 — kopia.jpg

Edytowane przez hugo012

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Up. Jestem otwarty na zamiany. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie podbicie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.