wojtek91 4294 #1 Napisano 29 Stycznia 2025 (edytowane) Na sprzedaż Omega Seamaster 300 master co-axial 233.30.41.21.01.001 z 2015r. Sprzedaję zestaw, w którego skład wchodzą: zegarek na oryginalnej bransolecie z mikroregulacją (bransoleta ustawiona na nadgarstek 18cm + w zapasie półtora ogniwa) pasek NATO Omega drewniane pudełko Omega pokrowiec na karty, karty zewnętrzne białe pudełko Omega (boczna wewnętrzna kieszonka na instrukcję lekko naderwana). Pudełko trochę poobcierane instrukcja obsługi w formie książeczki. Sam zegarek to świetny model inspirowany ‘vintage’, z nowoczesnym mechanizmem cal 8400 (skacząca wskazówka godzinowa) i solidną bransoletą z mikroregulacją. Wkładka bezela ceramiczna. Na nadgarstku nosi się bardziej kompaktowo niż wskazywałyby na to wymiary, zwłaszcza na paskach. Zegarek moim zdaniem w stanie "do noszenia" - koperta i bransoleta ma ryski oraz drobne wgniotki, jedno ogniwo bransolety ma wyświecenie na szczotkowanej części (można zamienić na zapasowe). Ogólnie zależało mi na zegarku, który będzie we wzorowym stanie technicznym, a wizualnie takim bym nie popadał w paranoje i nie bał się go nosić. Możliwe, że koperta była ruszana, - kupowałem od sprzedawcy profesjonalnego z Holandii. Jeśli komuś zależy to oczywiście zegarek można odświeżyć. Forumowo dałbym mu 6/10. Dla mnie od aspektów wizualnych ważniejsze były te techniczne więc zegarek przeszedł kompleksowy serwis w kwocie 1400zł. Mechanizm jest wciąż na gwarancji (serwis 29.05.2024, gwarancja roczna, mam dokumentację zdjęciową oraz dokument gwarancyjny z Kwestii Czasu). Tarcza, wskazówki w pięknym stanie. Sprzedaję tylko dlatego, że muszę zrobić miejsce w pudełku dla innego zegarka. Cena: 16 500zł - jest to cena finalna. Odbiór osobisty w Krakowie/Wieliczce lub wysyłka kurierem po przedpłacie. Zainteresowanym udostępniam pełną galerię zdjęć, chętnie zrobię też dodatkowe. Nadgarstkowe: Oferowany zestaw: Edytowane 4 Marca 2025 przez wojtek91 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 4294 #2 Napisano 13 Lutego 2025 podbijam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 4294 #3 Napisano 23 Lutego 2025 Aktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 4294 #4 Napisano 4 Marca 2025 podbijam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach