Pionier 454 #1 Napisano 10 Lutego (edytowane) Cześć, Tym razem oferuję prawdziwego toolwatcha. Fantastyczny model Sinn EZM3. Zegarek kupiony w Zatoce zegarków we wrześniu 2024. Sprowadzany specjalnie dla mnie z fabryki z Frankfurtu, otrzymałem go z foliami na każdej możliwej części zegarka. Jestem pierwszym i jedynym właścicielem, noszony okazjonalnie na przemian z innymi zegarkami -Mikro ryski na zapięciu i bransolecie, nie do uniknięcia na tak wykończonej stali. Szkło bez najmniejszych skaz czy rys, na AR widoczne dwie ultracienkie ryski trudne do uchwycenia. Dodatkowo dokupiłem oryginalną gumę i zapięcie, które wchodzą w skład zestawu. Wartość samej gumy z zapięciem to ok 900 pln. Cena atrakcyjna biorąc pod uwagę ostatnie podwyżki. 8300 pln 7800 pln za pełny zestaw z wysyłką po mojej stronie. Zapraszam do kontaktu. Edytowane 15 Marca przez Pionier 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 454 #2 Napisano 16 Lutego Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 454 #3 Napisano 23 Lutego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 454 #4 Napisano 2 Marca Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 454 #5 Napisano 8 Marca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 454 #6 Napisano 15 Marca (edytowane) 7,8 tys. za pełny zestaw Edytowane 15 Marca przez Pionier 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach