Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Scaut

Omega Seamaster chrono titane 2298.80.00

Recommended Posts

Cześć, 

na sprzedaż trafia zegarek z mojej prywatnej kolekcji Omega Seamaster chrono titane 2298.80.00 czyli stary seamster z falami z chronografem.  Zegarek absolutnie w pełnym/oryginalnym zestawie co przedstawiają zdjęcia. Zakup 1996 w niemieckim ad. Oryginalne pudełka przeznaczone  do tego modelu( szare a nie czerwone z kawałkiem tytanu)  karta, dokumenty, certyfikat chronometru, przywieszki, ściereczka itd.  Stan zegarka jak na wiek jest znakomity. Szkło czyste, kopertka z drobnymi ryskami których praktycznie nie widać. Myślę że spokojne 8/10. Zegarek nigdy nie był odnawiany. Krawędzie ostre etc. Mechanicznie top, trzyma wartości cosc. Chrono świetnie staruje i zeruje. Bransoleta obecnie skrócona na nadgarstek 17cm ( w zestawie dodatkowe 3 ogniwa). 
Z perspektywy użytkowania muszę przyznać, że bardzo wygodny w noszeniu zegarek, lekki i kompaktowy ze świetną czytelnością tarczy. 
W lipcu zeszłego roku przeszedł testy szczelności. 

wyceniam go na 14,900 zł. 
odbiór osobisty Poznań/warszawa/wroclaw. Wysyłka do dogadania. 
wymiana na Panerai luminor 44mm z dopłatą z mojej strony. Ewentualne inne propozycje też wezmę pod uwagę. 
dzięki. 

pozdrawiam. 
Adam. 

IMG_5747.jpeg

IMG_5743.jpeg

IMG_5742.jpeg

IMG_5741.jpeg

IMG_5739.jpeg

IMG_5737.jpeg

IMG_5738.jpeg

IMG_5733.jpeg

IMG_5734.jpeg

Edited by Scaut

Zapraszam. Dla zdecydowanego solidna obniżka. 

Obniżka na 14k. 

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.