Litus 1302 #1 Napisano 2 Marca (edytowane) Limitowana edycja zegarka Venezianico Nereide z tarczą z naturalnego agatu. Materiał koperty: Stal nierdzewna 316L Tarcza: Agat Szerokość: Ø42 mm, lug to lug 49.00 mm Mechanizm: Automatic Cal. Sellita SW200-1 Swiss Made Szkło: Szkło szafirowe z antyrefleksem Luminova: BGW9 Super-LumiNova® Bezel: Wolfram, 120 kliknięć WR: 20ATM (= 200mt) Pasek: Gumowy, Made in Italy Bransoleta: oryginalna bransoleta stalowa Canova Gwarancja: 2 lata (zakupiony w maju 2024 roku] Zegarek jak nowy, nienoszony - zdjąłem jedynie folie, aby przełożyć go na bransoletę zaraz po zakupie. Następnie zegarek wylądował w pudełku i... tak już zostało. Uznałem, że jest zbyt ładny, aby nosić go na co dzień i postanowiłem zatrzymać w celach kolekcjonerskich. Na zegarku nie ma żadnych śladów użytkowania, stan 9,5/10 ze względu na zdjęte folie i skróconą bransoletę. W zestawie oferuję wszystko, co dał producent: zegarek, oryginalny, pomarańczowy pasek gumowy ze stalową sprzączką; certyfikat autentyczności; mapa Wenecji z inspiracjami zegarków Venezianico; firmowe pudełko Venezianico; oryginalna bransoleta Canova wraz ze zdemontowanymi ogniwami. Nie przewiduję wymian, zegarek w pełnym secie tylko na sprzedaż. Cena: Realizacja Wysyłka ubezpieczoną przesyłką kurierem lub do paczkomatu, po wcześniejszej wpłacie na konto. Preferowany odbiór osobisty. Edytowane 11 Kwietnia przez Litus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1302 #2 Napisano 10 Marca Hop 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1302 #3 Napisano 17 Marca :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1302 #4 Napisano 23 Marca . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1302 #5 Napisano 30 Marca . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1302 #6 Napisano 6 Kwietnia Hop i nowa cena. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach