Wagro56 108 #1 Napisano 26 Kwietnia Kochani, na prośbę znajomego zamieszczam kilka zdjęć. Nie mam innych ujęć ani skrzyni, ani mechanizmu. Będę wdzięczny za każdą informację o tym zegarze. Pozdrawiam, Waldek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #2 Napisano 26 Kwietnia Ja tylko tyle mogę powiedzieć, że wygląda na jakiś zegar sterujący, zegar matka, czy coś takiego. Myślę, że w dziale ,, Zegary roczne i inne z wahadłem torsyjnym, elektryczne " - znajdzie się ktoś, co lepiej temat zna 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 255 #3 Napisano 26 Kwietnia Najszybciej odnajdzie wiedzę sam kolega, jak dokładnie obejrzy mechanizm, tabliczki znamionowe w środku zegara. Zegar sterujący , na wagi, wahadła nie widać. Egzemplarz złomowy, na części. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wagro56 108 #4 Napisano 27 Kwietnia Bardzo dziękuję Kolegom za odpowiedzi. Będę szukał informacji na naszym Forum i nie tylko. W tej chwili nie mam możliwości obejrzenia zegara i zrobienia zdjęć. Jeśli taka możliwość się pojawi to wrócę do tematu. Pozdrawiam serdecznie. WG 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wagro56 108 #5 Napisano 4 Maja (edytowane) Otrzymałem kilka zdjęć zegara. Więc - tak dla ciekawości - zamieszczam je z nadzieją na kolejne uwagi Kolegów. Pozdrawiam. WG Edytowane 4 Maja przez Wagro56 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach