se7en 49 #1 Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Sprzedam Orisa Pro Pilot z edycji Air Racing IV. Zegarek limitowany do 1000 sztuk. Koperta w powłoce DLC. Starałem się pokazać jej dokładny stan na zdjęciach. Przy uszach znajdują się drobne ryski, które poprzedni właściciel zrobił nieudolnie zmieniając paski. Nie rzucają się w oczy, ale są. Na lunecie w okolicach godziny 12 jakby lekkie przetarcie, ale też nie rzucające się w oczy podczas noszenia. Poza tym zegarek w bardzo dobrej kondycji, w skali forumowej ze względu na wspomniane ryski 7,5/10. Do zegarka posiadam książeczkę z wpisem limitacji i pudełko. Interesuje mnie również zamiana na jakiegoś divera lub eleganta. Również z dopłatą z mojej strony. Mile widziany odbiór osobisty w Rzeszowie, Tarnowie lub Krakowie. Cena: 3200 zł 3000 zł + ewentualny kw. Edytowane 6 Czerwca przez se7en 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 49 #2 Napisano 7 Maja Cena w dół! Zapraszam. 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 49 #3 Napisano 15 Maja Hop! 😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 49 #4 Napisano 22 Maja (edytowane) Zapraszam do rozmów. 🙂 Edytowane 29 Maja przez se7en 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 49 #5 Napisano 30 Maja Podbijam i zapraszam😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 49 #6 Napisano 6 Czerwca Zjazd na równe 3 k. 🙂 hop! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 49 #7 Napisano 14 Czerwca Hop! 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 49 #8 Napisano 25 Czerwca Wciąż do wzięcia lub zamiany. Fajny pilot poleca się na wakacje. 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 49 #9 Napisano 4 Lipca Hop! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach