Pionier 453 #1 Napisano 7 Maja (edytowane) Oferuję przepiękne wydane popularnego modelu Longines Dolce Vita z sektorową tarczą. Zegarek z mnóstwem detali na trzykolorowej tarczy, niebieskimi wskazówkami, ramką daty. Fabrycznie na pasku z aligatora- stan bliski nowemu zarówno paska jak i samego zegarka. Co ważne było dla mnie przy sektorowej tarczy to idealnie centrujące wskazówki i tutaj tak właśnie jest. 😀 Wymiary, 47mm, 28,2mm. Szerokość paska 21 mm Mechanizm automatyczny: Caliber L 592. Komplet pudełek, dokumentów, karta gwarancyjna wypisana przez sprzedawcę, z nazwą sprzedawcy, numerem seryjnym i modelem bez daty. Zegarek kupiony w 2024 roku, jestem drugim wlascicielem. Zegarek całkowicie sprawny. Sprzedaję tylko ze względu na konieczność sfinansowania innych potrzeb. Cena bardzo atrakcyjna, zależy mi na sprawnej sprzedaży. 5500 5000 pln. Edytowane 20 Maja przez Pionier 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 453 #2 Napisano 13 Maja Zapraszam:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 453 #3 Napisano 20 Maja (edytowane) Wciąż aktualne i ostatnia cena. Zapraszam Edytowane 20 Maja przez Pionier 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 453 #4 Napisano 26 Maja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 453 #5 Napisano 3 Czerwca Zapraszam, zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach