rads 5759 #1 Napisano 15 Maja 2025 (edytowane) Witam, na sprzedaż zegarek Longines Railroad na mechanizmie automatycznym L888.2 z 64h rezerwy chodu. Bardzo płaski i elegancki model. Koperta 40 mm, ale dzięki ściętym uszom nosi się jak dużo mniejszy. Zegarek odkupiłem od pierwszego właściciela z Niemiec, który nabył go w autoryzowanym salonie Pletzsch (w komplecie paragon zakupu) w listopadzie 2023. Stan oceniam na 9,5/10 - zegarek jest jak nowy i poza paroma mikro-ryskami od mierzenia nie nosi śladów użytkowania (włącznie z oryginalnym paskiem z aligatora, co widać po nienaruszonym stanie podszewki). Ja nie nosiłem go wcale (założony jedynie do kilku fotek na forum). W zestawie oczywiście oryginalne pudełko i karta gwarancyjna. Przesyłka paczkomatowa na terenie kraju na mój koszt. Zapraszam serdecznie do kontaktu. Cena: REALIZACJA Edytowane 18 Czerwca 2025 przez rads 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rads 5759 #2 Napisano 21 Maja 2025 Zapraszam. Świetny zegarek z pewnego źródła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rads 5759 #3 Napisano 2 Czerwca 2025 Oferta aktualna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rads 5759 #4 Napisano 8 Czerwca 2025 Zapraszam do zakupu! ⏰ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rads 5759 #5 Napisano 18 Czerwca 2025 (edytowane) REALIZACJA Edytowane 18 Czerwca 2025 przez rads 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach