Krystian 2216 #1 Napisano 10 Czerwca Witam.Na początku chciałbym zaznaczyć, że na KMZiZ jestem od 17 lat i myślę, że większość starych użytkowników mnie zna (wielu osobiście) dlatego nie ma się co martwić o bezpieczeństwo transakcji W związku z porządkami wiosennymi sprzedam kilka gadżetów i akcesoriów zegarkowych, które przez lata choroby zegarkowej się nagromadziły Są to pudła zegarkowe Zenith, Omega, breloki i zawieszki (Omega, Rolex), lornetka Rolex, książka Omegamania i na tą chwilę to tyle, ale niewykluczone, że w najbliższym czasie wystawię tego więcej. Wszystkie przedmioty wysyłam po wcześniejszej wpłacie kwoty z oferty na moje konto. Wysyłkę realizuję poprzez usługę InPost do wybranego przez kupującego paczkomatu. 1. Książka OmegamaniaTej pozycji chyba żadnemu fanowi Omegi nie trzeba przedstawiać. Ponad 600 stron z najróżniejszymi modelami zegarków tej marki.Okładka ma małe ślady, ale wewnątrz książka jest w świetnym stanie.Stan oceniam na mocne 9/10Cena 450 zł + 19 zł przesyłka 2. Brelok Omega 007 „No Time To Die”Oryginalny gadżet Omegi. Stan 10/10Cena 600 zł + 19 zł przesyłka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2216 #2 Napisano 19 Czerwca Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2216 #3 Napisano 27 Czerwca Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2216 #4 Napisano 12 Lipca Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2216 #5 Napisano 22 Lipca Omegamania 400 zł + przesyłka Brelok 500 zł + przesyłka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach