pablozpueblo 68 #1 Napisano 29 Lipca (edytowane) Z powodu redukcji kolekcji dzisiaj na sprzedaż wystawiam dwa fajne nurasy od CERTINY. Tylko sprzedaż, nie interesują mnie zamiany itp. Muszę zmniejszyć ilość posiadanych czasomierzy. Ceny nie są sztywne. Podlegają negocjacjom, w granicach rozsądku oczywiście😉 Jestem otwarty na wszystkie propozycje. Proszę nie bać się... Pisać, pytać, proponować. 1. CERTINA DS ACTION DIVER sprzedana 😉 2.CERTINA PH200 ref. C036.407.16.050.00 Pełny komplet, nienoszona. Leżała i cieszyła oko. Na codzień "katuję" inne zegarki. Stan forumowe 10/10 dla bezpieczeństwa 9,5/10 ze względu na brak folii i gwarancji. Brakuje jedynie paragonu, tak go kupiłem. Zegarek wygląda jak ze sklepu, lepiej niż niejeden "powystawowy". Zakupiony na forum, z tego co mi powiedziano, od pierwszego właściciela. Paski ori chyba nienoszone...Dodatkowo został założony pasek nato BlueShark. IMO fajnie koresponduje😉 Hesalit czysty, niepolerowany. Zegarek nie był ani otwierany, ani szlifowany, ani polerowany. Specyfikacja: https://www.zegarek.net/zegarki-certina/zegarek-c036.407.11.050.00 AI wyliczył mi wartość około 3241 zł, ale może halucynował😂 Zacznijmy od 2000 do negocjacji. Przesyłka do uzgodnienia. Edytowane Sobota o 09:53 przez pablozpueblo 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 68 #2 Napisano 5 Sierpnia (edytowane) Hop. Nowe ceny. Ostro w dół. Nowe lepsze foty. Zapraszam do rozmów. Edytowane 5 Sierpnia przez pablozpueblo 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 68 #3 Napisano 11 Sierpnia Hop. Nowa cena. 2000 pln do negocjacji. 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 68 #4 Napisano 17 Sierpnia (edytowane) Oferta do góry. Edytowane Sobota o 09:52 przez pablozpueblo 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 68 #5 Napisano Sobota o 12:40 (edytowane) Hop do góry. Jestem otwarty na propozycje cenowe. Edytowane Sobota o 13:07 przez pablozpueblo 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach