zakrzutek 978 #1 Napisano 8 Sierpnia (edytowane) Jak w tytule sprzedam Omega f300 Geneve Gold Square, pozłacana, oryginalne sygnowane szkło, nieoryginalny pasek ze sprzączka dokupiony przeze mnie. Według mnie rocznik 1972/1973, przy ustawianiu sekundnik czasami leci za godziną, ale tylko jak się szybko kręci koronką, zmiana daty działa idealnie. Koperta 36mm, oryginalne podróżne, czerwone pudełko OMEGA. Na dość dokładnym chodzie, robi 5-6 sekund na dobę. Starałem się wszystko uchwycić na zdjęciach. 2600zł -> 2250zł. Edytowane 2 Września przez zakrzutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakrzutek 978 #2 Napisano 17 Sierpnia ⏫ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakrzutek 978 #3 Napisano 24 Sierpnia Jedyna obniżka, zapraszam 2250. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakrzutek 978 #4 Napisano 2 Września ⏫ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakrzutek 978 #5 Napisano 9 Września ⏫ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakrzutek 978 #6 Napisano 17 Września ⏫ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach