rafi 12767 #1 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Cześć, Na sprzedaż dwa vintage z mojego pudełka. Obydwa serwisowany lata temu, już u mnie: 1. Helvetia manual na stalowej bransolecie Zegarek z okolic lat 70-tych. W środku manualna, złocona ETA (2801?). Data, system incabloc. Świetna, cienka i mega wygodna koperta. Klimatyczne wypukłe szkiełko. Nieziemsko wygodna i łatwa w regulacji bransoleta. tarcza z fajną patyną. Na prawidłowym chodzie. wymiary: koperta 34 mm, w stylu cusion; grubość samej koperty to ok 5!mm, z bardzo wypukłym szkłem ok 8,4; lug2lug lekko poniżej 40mm uszy 18 cena 1050 950 PLN + paczkomat 2. Elgin selfwinding Bardzo klimatyczny, prawdopodobnie lata 50-te; złote wskazówki, kremowa tarcza. Bardzo dawno nienoszony, ale ostatnio nakręciłem na dobę, zrobił ok +15s. zegarek jest na nowym pasku z bardzo miękkiej skóry (prawdopodobnie CNS), milimetr za wąskim. wymiary: koperta 34mm, lug2lug 39.5mm, uszy 18mm, grubość koperty z wypukłym szkłem 10.3 mm. 550 PLN + paczkomat W komplecie ze zniżką -20% i wysyłka po mojej stronie. Możliwy a wręcz mile widziany odbiór osobisty, centrum Wawy, Ząbki. zapraszam Edytowane Niedziela o 15:24 przez rafi aktualizacja oferty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12767 #2 Napisano 24 Sierpnia została Helvetia. Zapraszam, klimatyczny i bardzo wygodny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12767 #3 Napisano Niedziela o 15:25 Aktualne, obniżka ceny na 950. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach