kfraniu 87 #1 Napisano Wtorek o 13:44 Na sprzedaż ląduje zegarek z kolekcji - SEIKO SARX029 czyli ciekawy model z sekundnikiem ze złotym księżycem. Model zakupiłem jakiś czas temu aby mieć do bardziej formalnych wyjść, ale ostatecznie aż tak często się one nie trafiają a środki na inne zakupy potrzebne... Jest to model z linii Presage - URUSHI wyróżniający się ciekawą tarczą. Mamy więc kopertę 40,5mm, rozstaw uszu 20mm, 100M WR, delikatny datownik (co ważne w kolorze tarczy co dla mnie jest bardzo ważne) i super tarczę lakierowaną w czerni... nie mylić z typowymi czarnymi tarczami, ta tutaj, przez lakierowanie, przez złoty sekundnik wręcz gra ze światłem. Moim zdaniem jeden z ciekawszych nie nachalnych eleganckich modeli który z dobrym, ciekawym paskiem bije wiele droższych na rynku. z minusów... przetarcie na boku koperty, pudełko w zestawie ale bez papierów, pasek oryginalny wypadałoby wymienić ale klamra oryginalna w dobrym stanie. Szkło i mechanizm bez zarzutu. Cena : 1600,00 pln z wysyłką co jest rewelacją dla tego modelu. Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach