Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kfraniu

SEIKO SARX029

Rekomendowane odpowiedzi

Na sprzedaż ląduje zegarek z kolekcji - SEIKO SARX029 czyli ciekawy model z sekundnikiem ze złotym księżycem.

Model zakupiłem jakiś czas temu aby mieć do bardziej formalnych wyjść, ale ostatecznie aż tak często się one nie trafiają 😉 a środki na inne zakupy potrzebne...
Jest to model z linii Presage - URUSHI wyróżniający się ciekawą tarczą.

Mamy więc kopertę 40,5mm, rozstaw uszu 20mm, 100M WR, delikatny datownik (co ważne w kolorze tarczy co dla mnie jest bardzo ważne) i super tarczę lakierowaną w czerni... nie mylić z typowymi czarnymi tarczami, ta tutaj, przez lakierowanie, przez złoty sekundnik wręcz gra ze światłem.

Moim zdaniem jeden z ciekawszych nie nachalnych eleganckich modeli który z dobrym, ciekawym paskiem bije wiele droższych na rynku.
z minusów... przetarcie na boku koperty, pudełko w zestawie ale bez papierów, pasek oryginalny wypadałoby wymienić ale klamra oryginalna w dobrym stanie.

Szkło i mechanizm bez zarzutu.

Cena : 1600,00 pln z wysyłką co jest rewelacją dla tego modelu.

Zapraszam

image1.jpeg

image0.jpeg

image2.jpeg

IMG_3088.JPG

IMG_3090.JPG

IMG_3091.JPG

image3.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.