pablozpueblo 70 #1 Napisano 19 Sierpnia (edytowane) Redukcji kolekcji ciąg dalszy. Tym razem padło na dwa świetne chronografy. Interesuje mnie tylko sprzedaż, bez wymian proszę. Sposób i koszt wysyłki do uzgodnienia na PW. Inpost, kurier, poczta. Ceny podlegają negocjacji. Proszę pisać, pytać, proponować... Zapraszam do kontaktu. 1.Vulcain Aviator Instrument Automatic Chronograph REF. 590163A37-BFC10 Mechanizm V-59 (baza Valjoux 7753). Stan jak nowy. Według forumowej skali, zachowawczo mocne 9/10 ze względu na brak dowodu zakupu i skazę od wewnętrznej strony paska. Taki zakupiłem tutaj na forum. Niczego nie mogę się dopatrzeć. Na deklu jest jeszcze ori folia (nie ściągałem do zdjęć)... Ze szkiełka zdjąłem (chciałem pokazać piękną tarczę) Cena wyjściowo 8500 7950 7500 7100 7000 plus koszt wybranej wysyłki do negocjacji. Możliwy odbiór osobisty na terenie Częstochowy. 2. Oris BC 4 Sprzedany. Edytowane 19 Września przez pablozpueblo 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #2 Napisano 25 Sierpnia Oferta do góry. Ceny w dół... 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #3 Napisano 31 Sierpnia Nowe ceny. 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #4 Napisano 6 Września Vulcain nowa cena... Ostro w dół. 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #5 Napisano 19 Września Zapraszam. Nowa cena do negocjacji. 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #6 Napisano 29 Września 6500 do negocjacji. 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach