MarcinEck2 1885 #1 Napisano 12 Września Ktoś ma jakieś doświadczenia (dobre albo złe) z zegarkami Ratio reklamowanymi ostatnio intensywnie na FB? Ktoś kupował poprzez serwer czy adres wskazywany w reklamach? Ponoć to jakiś microbrand z Singapuru, na mechanizmach Seiko NH35 ... ? Niebrzydkie są, a i ceny mają przyjemne Ktoś? Coś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafsr71 1728 #2 Napisano 12 Września Mam od jakiegoś czasu ten model: https://www.ratiowatches.com/collections/ratio-quartz/products/ratio-quest-mens-field-watch-sapphire-canvas-strap-quartz-rtq023-100m-lewis-and-clark-edition Chodziło mi o budżetowy kwarc w takiej stylistyce i w zupełności zegarek spełnia moje wymagania. Ale zaznaczam że są to wymagania stosowne do ceny Dobrze się nosi. Cienki, wygodny, dobry rozmiar, czasem nawet sekundnik w indeksy trafia. Jedynie luma to tak tylko symbolicznie. Nie potrafię powiedzieć że szczególnie polecam. Mnie odpowiada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinEck2 1885 #3 Napisano 12 Września (edytowane) Godzinę temu, Rafsr71 napisał(-a): Mam od jakiegoś czasu ten model: https://www.ratiowatches.com/collections/ratio-quartz/products/ratio-quest-mens-field-watch-sapphire-canvas-strap-quartz-rtq023-100m-lewis-and-clark-edition Chodziło mi o budżetowy kwarc w takiej stylistyce i w zupełności zegarek spełnia moje wymagania. Ale zaznaczam że są to wymagania stosowne do ceny Dobrze się nosi. Cienki, wygodny, dobry rozmiar, czasem nawet sekundnik w indeksy trafia. Jedynie luma to tak tylko symbolicznie. Nie potrafię powiedzieć że szczególnie polecam. Mnie odpowiada. Dzięki za informacje. Mnie osobiście interesuje raczej automat z funkcją GMT. Ale opinia przydatna. Pozdrawiam Edytowane 12 Września przez MarcinEck2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafsr71 1728 #4 Napisano 12 Września 3 minuty temu, MarcinEck2 napisał(-a): Dzięki za informacje. Mnie osobiście interesuje raczej automat z funkcją GMT. Ale opinia przydatna. Pozdrawiam Nie ma sprawy, również pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13176 #5 Napisano 13 Września Też mialem jednego kwarcowego divera i popieram opinie przedmówcy. To bardzo przyzwoity zegarek w dość dobrej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinEck2 1885 #6 Napisano 13 Września Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach