Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś ma jakieś doświadczenia (dobre albo złe) z zegarkami Ratio reklamowanymi ostatnio intensywnie na FB? Ktoś kupował poprzez serwer czy adres wskazywany w reklamach?

Ponoć to jakiś microbrand z Singapuru, na mechanizmach Seiko NH35 ... ?

Niebrzydkie są, a i ceny mają przyjemne

Ktoś? Coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam od jakiegoś czasu ten model: https://www.ratiowatches.com/collections/ratio-quartz/products/ratio-quest-mens-field-watch-sapphire-canvas-strap-quartz-rtq023-100m-lewis-and-clark-edition

Chodziło mi o budżetowy kwarc w takiej stylistyce i w zupełności zegarek spełnia moje wymagania. Ale zaznaczam że są to wymagania stosowne do ceny :)

Dobrze się nosi. Cienki, wygodny, dobry rozmiar, czasem nawet sekundnik w indeksy trafia. Jedynie luma to tak tylko symbolicznie.

Nie potrafię powiedzieć że szczególnie polecam. Mnie odpowiada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, Rafsr71 napisał(-a):

Mam od jakiegoś czasu ten model: https://www.ratiowatches.com/collections/ratio-quartz/products/ratio-quest-mens-field-watch-sapphire-canvas-strap-quartz-rtq023-100m-lewis-and-clark-edition

Chodziło mi o budżetowy kwarc w takiej stylistyce i w zupełności zegarek spełnia moje wymagania. Ale zaznaczam że są to wymagania stosowne do ceny :)

Dobrze się nosi. Cienki, wygodny, dobry rozmiar, czasem nawet sekundnik w indeksy trafia. Jedynie luma to tak tylko symbolicznie.

Nie potrafię powiedzieć że szczególnie polecam. Mnie odpowiada.

Dzięki za informacje. Mnie osobiście interesuje raczej automat z funkcją GMT. Ale opinia przydatna. Pozdrawiam

Edytowane przez MarcinEck2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, MarcinEck2 napisał(-a):

Dzięki za informacje. Mnie osobiście interesuje raczej automat z funkcją GMT. Ale opinia przydatna. Pozdrawiam

Nie ma sprawy, również pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mialem jednego kwarcowego divera i popieram opinie przedmówcy. To bardzo przyzwoity zegarek w dość dobrej cenie. 

IMG_20240913_095547.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi